Sprint dags!

Ja då var det äntligen dags för tävling igen!

Idag är det sprint som gäller och jag går ut med startnummer 63 på magen, ganska exakt 16.46.30. Det ska bli sjukt roligt och jag hoppas på lika stämning på stadion som sist! Fokus på vallen och full fart i spåret så hoppas jag det ska gå bra.

Nu blir det en jogg snart innan det blir dags för lite käk, packning, ombyte och andra förberedelser. Hoppas ni följer tävlingen i eftermiddag, första start 16.15 och SVT sänder 🙂
Måste ju bara ta och Gratta Ted för strålade insatts på IBU-cupen! En seger i förrgår och en till seger idag i sprinten! Riktigt kul, Grattis!! Grattis också till Tobbe och Emelie för sina 6e platser! 🙂

 

Märit, du frågade efter ett konto i min gästbok för hjälpa mig i min sattsning och bidra med en slant. Jag blev otroligt glad för din omtanke och generositet och självklart ska du fått mitt konto nr!
Swedbank. Cleringnr: 8103-4
Banknr: 974 170 957-1

Ha det toppen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *