På vift igen!

4 dagar han spenderas i Jädraås innan jag igår morse startade igång en ny resa, en sista resa för denna säsong..

Jag hade ett par super härliga dagar där mycket hanns med! Tvätt, pappers fix till företaget, hämta nya linser på Optikern i Ockelbo, en kortare shoppingtur, klassisk tur med Carro och Calise, mysmiddag med familjen, kvalitetstid med finaste Calise, lunch fika och eftermiddagslek med Carro och Thelma och sen en hel massa träning. Jag har verkligen kunna ladda om batterierna på bästa sätt!

Så igår vad det dags att dra iväg igen på nästa resa där första stoppet är Antholz. Vi kom hit igår kväll och har nu på förmiddagen hunnit med ett saktepass med skytte. Vi är bara 5st aktiva här (jag, AK, Elin, Christofer och Björn), CJB och Ingela fick kasta in handuken i sista sekund pga sjukdom. Men vi har det bra här!
Eller ja.. vi ahde det FRUKTANSVÄRT kallt på rummet igår kväll/natt så både jag och AK sov med ett långt underställ plus raggsockor på hela natten! Hoppas på lite varmare inatt.

Vi kommer att vara här i en vecka och träna på bra. På lördag nästa vecka åker vi härifrån till Oslo för att på måndag morgon hoppa på ett chartrat plan ner till Sochi för köra näst sista världscupen. Avslutnings veckan efter Sochi blir även den i ryssland, närmare bestämt Khanty Mansiysk.
I och med detta läger så hoppar vi över världscupen i Oslo nästa vecka (Lindstöm kör där plus alla som är på EM nu). Varför vi gör detta är för att testa på liknande upplägg som är tänkt inför OS nästa år.
Men nu känner jag att ögonen måste vila lite innan nästa pass. Klassist i lätt snöfall. Hoppas på SOL resten av tiden här!

 

Lär säga GRATTIS (i efterskott) till Carro som fyllde år för 2 dagar sedan också! 🙂

IMG_0902_500x500

Klassisk tur med Carro och med Calise i bärsele på ryggen.. Gick super bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *