På plats i Zdar nad Sazavou!

Tidigt imorse började vi resan ner mot Nove Mesto, eller rättare sagt Zdar nad Sazavou där vi bor. På torsdag dra hela VM igång med mix-stafetten!

Men, var har hänt sedan sist.. Middagen med brudarna blev toppen bra! Vi hade mycket trevligt, fick god mat och lyckades skvallra ikapp rejält! 🙂 Däremot vaknade jag då efter det under natten till torsdag av att jag kände av halsmandlarna. Jag gick upp och försökte kurera mig med alla möjliga huskurer innan jag bäddade ner mig igen. På morgonen kände jag inget tack och lov. Hade en välbehövlig vila under torsdagen och tog säkra före det osäkra och körde ett lugt pass på fredagen istället för intervaller som var planen. Körde sen på lite mer fart på lördag och följde upp med knallhårda intervaller på söndag och det gick bra tycker jag så förmodligen var nog kroppen lite trött och sa ifrån bara tidigare.

Förövrigt har jag slagit nytt rekord i att packa i tid!.. Jag hade packat klart det mesta på fredagen (!), hur är det möjligt när vi skulle åka idag, måndag! Haha, skönt var det i alla fall så det får nog bli repris på det framöver.
Men nu känner jag mig redo för sängen här trots att klockan inte är så mycket. Uppstigningen 04.45 imorse var inte allt för härlig så jag tror jag behöver ta igen några timmar.
Imorgon blir det en kort jogg och bålstyrka på fm och sen skidor på eftermiddagen. Massage ska också klämmas in. Blir en rätt skön dag. Jenny och jag huserar tillsammans här nu 🙂
Stort Grattis också till världens bästa Mamma som fyllde år igår!! 🙂 Grattis Tommy också fyllde igår!!

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *