Mix-Stafett

Ja då var VM igång. Mix-stafetten avgjordes igår kväll där Norge tog hem segern före Frankrike och Tjeckien.
För svensk del då.. Nja, inte bästa dagen direkt lär jag då säga. Vi slutade imål på en 14de plats.

Min egna insatts.. Lär börja med att säga att det var riktigt häftigt att köra förstasträckan på VM och dra igång hela cirkusen! Shit vilket tryck!! Publiken på plats var helt enorma. De förde sånt liv att man hörde inte ens sina egna tankar..haha! Härligt, det är så det ska vara 🙂
Fick en helt okej start och tyckte att jag kunde hänga med bra hela första varvet utan något strul eller incidenter. Fick dock lite problem vid första ligg skyttet. Reperetade inte tillbaka slutstycket ordentligt efter fjärde skottet så det fastnade en tomhylsa. Petade bort den och försökte ladda om, men nästa skott ahde satt sig på tvären så jag fick ta ner bössan och mata in det mauellt. Ett extraskott blev det sen i den serien och sekunderna tickade lite för fort. Kände mig lite seg på andra varvet och fick slita endel. Bra ståskytte sen och trodde jag sköt fullt, tog ner bössan, men såg att en prick var kvar..ett extraskott där med blev det. Slutrundan var brutalt jobbig, men de gick helt okej. Växlade dock 1.14 efter tät så det var mindre bra.

Men jag såg igår på analys listan att jag rent åkmässigt bara tappat 38sek totalt på Tora vilket jag tycker va rätt bra, hon åker ju fort! 🙂 Tar med mig allt som var possitivt av tävlingen och släpper resten. Nu laddar jag för sprint imorgon! Skit kul ska det bli!

Imorse blev det en kortare jogg innan frukosten och i eftermiddag blir det ett lugnt klassiskt pass med skytte uppe på stadion. Nu blir de snart lunch.. hörs hej!

563841_570136019680362_1698347536_n_500x750

In action från tävlingen igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *