VM uttagen!!

Det blev dålig uppdatering från Antholz. Internet var inte det bästa, kanske var för tunn luft så inte nätverket orkade jobba så hårt på höjden.

För jo, visst kändes höjden av allt. Sprinten var ingen höjdare på torsdagen direkt. Bra ligg serie sådär åkning och en sämre stå serie. Noll i ligg och sen 2 bom i stå. Två knappa bommar, men en bom är bom, nästa gång har jag marginalerna på min sida! Slutade 65a några sekunder från jakt, besviken!

Laddade om och tog nya tag på stafetten på söndagen och där fick jag till ett bättre lopp! Ett extra skott i ligg och fullt hus i stå direkt! Gick dock liite för tufft kanske på andra varvet så jag fick slita rejält på sista varvet! Men jag tog mig till växling som 8a ungefär 34sek från tät. Vi slutade tillsist på en 12e plats efter att vi drog på oss 2 straffrundor på slutet.

Efter stafetten hoppade vi in i bussen och drog till München för övernattning innan vi igår flög hem mot sverige. Mamma och pappa åker också igår från München hem så jag liftade med dom från arlanda till Jädraås där jag nu befinner mig. Jag kommer stanna ett par dagar innan jag åker upp till Östersund igen och kör de sista förberedelserna innan VM.

JA precis! Jag är uttagen till VM! 😀

Grymt kul ska det bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *