Sprint

Skit tävling igår.. Sprint var på schemat och Oberhof bjöd som vanligt på dimma och lite duggregn. Bra ligg skytte med 0, men det tog tid då det var svårt att se. Stå skyttet bedrövligt med 3 bom, också dimma men faan 3 bom känns kasst! Så med detta, plus att jag körde omkull (igen!) efter sista mellantiden innan mål (jag var på väg om en tjej och råkade kliva på hennes skida och ramlade, hon klarade sig som tur var) så slutade jag tillslut på en 63e plats ett par sekunder från jaktstart. Fruktansvärt tråkigt!

Men det var igår jag fick vara besviken. Idag ser jag fram emot stafetten på onsdag i Ruhpolding!! Jäklar va kul de ska bli!

Alla vi brudar och Christofer (som missade jakten) packar in oss i en buss idag och åker till Ruhpolding redan efter lunch. Ska bli riktigt skönt att komma dit redan ikväll och slippa hotellrummet här.

Nu ska vi snart upp och hämta lite skidor på stadion så vi kan träna imorgon i Ruhpolding. Hörs från ett förhoppningsvis soligt och fint Ruhpolding!! (önsketänkande..)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *