Säsongsbästa

Sprint kördes här i Ruhpolding i fredags.
Fin fint skytte med säsongens första 0 skytte! Känns riktigt skönt så nu hoppas jag man kan fortsätta på samma väg. Åkningenv var okej, men sista varvet fick jag riktigt ont i magen så det var synd. Men jag slutade ändå som 32a vilket är säsongsbästa. Kul med fler poäng till samlingen!
Riktigt kul med Elin också som slog till med ett personbästa med en 23e plats, grattis!

Eftersom det inte blev nå mer lopp här (masstart idag och där kör som vanligt topp25 + 5 bästa utöver från sprinten) så blev det dubbelpass igår. En fin klassisk tur på förmiddagen och sen styrka och löpning på eftermiddagen. Fick till 2 väldigt bra pass.

Idag tar jag det bara lugnt. Har packat och varit ute på en promenad med Emelie och Elin i det suuuuper fina vädret! Solen strålade och ett par minusgrader bjöds vi på så vi passade på att suga in så mycket D-vitamin vi bara kunde.

Nu ska vi snart packa i bussen och åka iväg till stadion och äta lunch innan alla brudar, Christofer och Magei drar iväg mot Antholz. Älskar det stället och hoppas på finväder!
Ååh just det, i Antholz kommer mamma och pappa vara på plats så de ska bli super kul att träffa dom 🙂
Nu far vi mot Italien med slutdestination Antholz! Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *