Jag kan starta!

Stafetten är gjord.. Det som började så bra fortsattse sämre men avslutades väldigt bra.

Ja det var nog en bra sammanfattning.
För första gången någonsin så var jag snabb iväg i starten och var med som 4a ut.. MEN, i en rätt tvär kurva innan en liten utförskörning (efter kanske 300m åkning) så krokade fransyskan, som var snett bakom mig, i mig på något konstigt vis som jag inte han reflektera över. Resultatet blev ett fall för båda och därmed nästan sist ut på första varvet. Surt som satan! Blev en rätt stressig åkning de varvet och fortsatte med sturl på vallen där jag fick ta i för kung och fosterland för att få in slutstycket för varje skott. Förmodligen hade det kommit in massa snö i fallet. Ensam åkning på andra varvet..bendarr i stå, men lyckas få ner alla med 1 extraskott.
Men sen kommer vi till det bra igen. Slutvarvet kändes helt okej och när jag såg analysen nyss så såg jag att jag hade andra bästa slutrunda, bara 0,5sek från Palka som kört snabbast! Rikigt kul!

Med 1 runda och 9 extraskott på laget så slutade vi som 10a i mål. Vi kan bättre!! 🙂

Nu har avjoggning, matintag, rengörning av bössa och upphängning av BLÖTA kläder genomförts.. En liten kopp kaffe i sängen med en tidning är det som återstår.
Fast jag borde inte sitta i sängen och dricka.. igår hällde jag en massa mjölk i sängen och på mig som egentligen skulle ha varit i koppen. Andra gånegn jag häller kaffe eller mjölk över mig i sängen nu.. Och nu sitter jag här ingen, att jag aldrig lär mig!!
Träning imorgon och sprint på lördag! Grabbarnas stafett som körs imorgon ska det kollas på först! Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *