Jädraås nyss & Oberhof nu

Nytt År Nya Möjligheter!

2012 avslutades på bästa sätt mellan jul och nyår med familjen i Jädraås. Alltid lika skönt att komma hem där det var riktig julstämning, mycket snö och nära & kära omkring mig. Bättre än så kan man inte ha det.
Mycket har jag hunnit med.. julklappsshoppning, massa träning, löptur/skvallertur med Johanna, serverat efterrätter på ICA i Ockelbo under ”Jädraåsdagen”, en massa bakning, ätit god mat, myst med finaste gudbarnet Calise, umgåtts massa med familjen…en perfekt juletid blev det! Jag fick även otoligt många fina julklappar! Tackar så mycket!

Nyårsfirandet blev väldigt lugnt. Jag stannade hemma med familjen, åt 3 rätters, skålade sedan in nya året och gick sedan och la mig. Vi skulle nämligen börja våran resa för nästa världscupsväng på nyårsdagen. Slutstationen var Oberhof där jag nu befinner mig. Vi var upp och tränade en sväng på stadion igår för idag är det dags för stafett!

Laget som står på startlinjen idag är: Jag, Elin, Emelie och Åsa. Lite roligt att det är alla vi U-lags brudar som får köra idag! Kul ska det bli i alla fall! Starten är 17.30. Oberhof bjuder som valigt på dimma, blåsväder och lite regn.

Nu ska jag fortsätta följa Touren på tv innan jag ska göra mig iordning för eget tävlande!
Ger er ett bildregn över lite av min Jädraåsvistelse 🙂

bild (82)_499x665

Mycke snö hade vi!!

bild (84)_500x375

Pappa drog nya fina spår nästan varje dag till mig. Lyxigt!

bild (83)_500x375

Fin dag

bild (85)_500x375

Anders hjälpte till också ibland

bild (79)_500x375

Julcupcakes jag gjorde en dag

bild (78)_499x665

Min jultårta jag gjorde till julafton

bild (81)_499x665

Gjorde en minitårta till Carro och Tommy som förlovade sig för ett tag sedan

bild (87)_499x665

Finaste Calise blev jätte glad för juklappen från Anders och mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *