Härlig tid & syra tid

Vistelsen i Jädraås efter Antholz var hur skön som helst!
Det såg ett tag ut som att det skulle bli väldigt kallt, men det höll sig för det mesta mellan 5-10 minus så det var inga problem att träna. Men jag började med att ta det piano ett par dagar så jag skulle bli fräsch till en ny träningsperiod fram till vi åker på VM.
Träningen hemma gick bra tycker jag. Men jag hann med lite annat också under dagarna där nere. Bland annat blev det en middags date med Johanna, fredags lunch mys med Carro och Thelma och självklart massa lek med Thelma 🙂 Jag bakade en ny fin tårta för att fira mammas lite för tidiga födelsedag, endel fix och tillslut blev det även en familjemiddag med allihop sista kvällen då Calise hade varit lite krasslig ett tag så jag väntade nån dag extra med att ses.. blev dock inge mys med henne just för att inte riskera något.. 🙁

Men i lördags åkte jag och pappa upp hit till Östersund. Jag hade så sjukt mycket saker med mig så vi fyllde hela bilen på 2 personer + coss.

Här har jag sen haft träning dubblet alla dagar, men eftermiddagarna har jag varit sjukt trött på så det har varit tur jag haft sällskap så blir det lite lättare att ge sig ut. Igår fick jag sällis av AK och Emil och idag fick jag med mig Markus och Robbie i spåret. Mycket trevligt!

Jag fick även riktigt bra sparring av AK på förmiddagspasset idag då det var knall hårt på schemat. Tröskelintervaller följt av hårda intervaller som sedan avslutades med ett par max insatser på 1min.. Jag var heeeelt död i hela kroppen efter sista 1minutaren. Kändes som en 2åring skulle ha kunnat kört om mig under den sista kraftinsatsen! Men ett sjukt braa pass fick vi till i alla fall!
Nu blir det sängen! Ska sova ut imorgon innan jag sticker ut på första passet med förhoppning om att jag känner mig piggare då! På kvällen blir det sen tjejmiddag med AM, Helena och Jenny hemma hos Helena. Vi har mycket att skvallra ikapp så det ser jag fram emot! Godnatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *