Fin sträcka

På plats i härliga Ruhpolding! Dock kan man önska lite mer snö då det är gröna gräsmattor här utanför för tillfället. På stadion är det mer snö så spåren är bra. Plusgraderna och lite lätt regn har det varit de flesta dagarna, men igår under stafetten var det bra väder. Till och med så solen slank fram en snabbis under dagen när jag var ute på en löptur.

Som sagt så var det stafett igår. Det är ju så sjukt kul att köra stafett!
Jag tog återigen han om första sträckan. Jag tycker det gick riktigt bra. Skyttet var bra, ett extra skott i stå och det är okej. Åkningen va rätt bra också, men jag fick köra rätt mycke själv och försöka mata ikapp på andra varvet, så sista varvet hade jag inte lika mycket power kvar tyckte jag. Men jag växlade som 8a ungefär 25sek upp till tät så det var ju bra tycker jag. Efter mig körde Elin, sen AKS och till sist Åsa. Vi gick imål på en 16plats vilket var riktigt dåligt! Men i laget hade många av oss inte sin bästa dag så vi kan mycket bättre än så!

Idag blev det en kort jogg på morgonen och nyligen har vi varit upp och kört en lugnt klassiskt pass med skytte. Nu blir det lite internet innand et är dags att fixa middag så vi kan duka upp framför tvn tills grabbarna kör stafetten. Jag tror de kommer gå kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *