Vidare till Pokljuka

Stafetten igår blev en bra mycket bättre upplevelse än sprinten. Jag körde första sträckan. Åkningen kändes bättre vilket var väldigt skönt! Skyttet var bra, 1 extraskott i stå. Jag växlade som 10a ca 26sek från täten. Jag är nöjd! Vi alla gjorde det bra och vi slutade tillslut på en 9de plats, men hade länge häng på topp 6.

På kvällen var vi hela teamet på Kralleralm och käkade. Mycket god mat, men jag blir alltid lika imponerad av toaletterna de har. Finaste toaletterna jag sett. Sen blev det kaffemys med tända ljus hemma vid vårt boende.

Imorse begav vi oss mot Pokljuka för sista världscuptävlingarna innan jul. Det blev en riktigt dålig natt med sömn för mig! Låg vaken till halv 1 tiden och sen vaknade jag strax efter 3 och kunde inte somna om.
Här har det inte hänt mycket senda vi anlände. En kortare löprunda, lite surfande och upp packning av väskan. Middag och möte har också bockats av och nu är det snart dags för poker. Det är tredje omgången nu. Jag kör mot Lindström, Magei och Tobbe. Lindström vann första omgången och igår kväll vann Tobbe efter en fajt in i det sista mot mig. Men nu är det dags att vinna tillbaka lite slantar!

bild (66)_500x500

Fintoan på Kralleralm. Detta är ju inte toan då, utan handtvätten 🙂

bild (64)_499x665

De missuppfattade våran beställning lite vid lunchstoppet idag. Vi fick bubbel innan maten, det var gott!

bild (68)_500x375

Åsa skålar med bubbel innan maten

bild (65)_499x665

Ute på lörundan.. Hittade en stjärnhimmel.. eller kanske ett träd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *