Stafett

Sprint loppet igår var ett riktigt botten napp. Kände redan från start att mina ben inte alls var villig att samarbeta. Det blev ett jobbigt lopp, men med bra skytte. Blev 0+1, men känslan i stå var ändå bra så jag är ändå nöjd med skyttet. Att hamna utanför jaktstartsplats med 1 bom är vekligen inte vad jag hade hoppats på. Kroppen är inte riktigt som den ska än.

Med en lugn dag idag med lite klassiskt och skytte på morgonen bara så hoppas jag vara piggare imorgon. Då är det nämligen dags för stafett!
Första damstafetten iår och det ska bli grymt kul att få köra!! Jag kommer att köra första sträckan, Anna-Karin andra, Elin tredje och Åsa fjärde. Kul ska det bli!!

Nu ska vi fira Lindström som blev 4a idag!! Grymt, Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *