Sprint och massa SNÖ!

Snön fortsätter vräka ner här i Hochfilzen! Det har hunnit komma ett par dm här nu, men prognosen som vi gärna litar på säger att det ska kunna bli uppehåll imorgon. Jag håller tummarna för det!

Upptakt kördes igår och idag ett lugnare pass med skytte och lite skidtester. Men imorgon smäller det, då är det dags för sprint race. Jag går ut med startnummer 87. Jag tycker känslan i kroppen går åt rätt håll så jag hoppas åkningen kommer kännas bättre än i Östersund.

Jag bor förövrigt med Jenny och vi försöker få till lite julstämning här i vårt boende. Julkalendern (Mysteriet på Greveholm va aboluta favoriten när jag var liten!) via svtplay på morgonen till frukosten och senlite ljus och julmusik under dagen. Vi har det bra!

Nu blir det till att duka upp lite kvällsfika snart! Hörshej!

bild (59)_500x375

Haha! Jonas var inte tillräckligt lång för att synas helt..

bild (63)_500x375

Så då fick jag ta och sträcka på mig istället för att få han att synas..haha

bild (60)_500x375

Från dagens träningspass.

bild (61)_500x375

AK och Elin visar sina spänst konster.. (Elin va faktiskt också högt uppe ;))

bild (62)_499x665

Jag hoppas kunna flyga fram i spåret likt detta imorgon..hahah!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.