Sprint och Jaktstart

Dålig uppdatering här i Pokljuka.. jag skyller på dåligt internet!

Nu är alla världscuptävlingar körda för min del innan jul. Här i Pokljuka så blev det både sprint och jaktstart. Riktigt kul att jag lyckades ta mig vidare på sprinten!
Sprint tävlingen i sig var okej. 1+1 i skytte känns inte kanon, åkningen var bättre än sprinten i Hochfilzen så det var bra. Jag tror dock att jag var liite för feg och orolig för formen så jag öppande alldeles för klent. Gjorde dock en bra slutrunda trots väldiga magkramper så jag lyckades ta mig vidare till jakten men nöd och näppe på en 57e plats. Har haft lite problem med magen här till och från så det ska bli skönt att komma hem snart och få svensk mat!

Jaktstarten kördes igår i riktigt skitväder. Det spöregnade hela tiden från att vi kom upp på tävlingsplats tills att vi åkte hem igen. Det fanns inte en torr pinal med i väskan tillbaka till hotellet.
Men tävlingen gick väldigt bra ändå. Fint skytte med 1+0+0+1. Åkningen kändes bättre än sprinten, kroppen svarar bättre och bättre för varje tävling. Skönt! Jag lyckades tillslut klättra 21 placeringar i resultatlistan och slutade på en 36e plats och fick med mig 5 friska världscup poäng! Riktigt kul att avsluta innan uppehållet med en bra tävling!

Fick igår kväll också reda på att jag är klar för nästa sväng efter jul, Oberhof, Ruhpolding och Antholz. Yeey!!
Men idag påbörjas resan hemåt. Alla som inte kör masstarten (alla utom Björn, CJB och Fredrik) hoppar in i bussar och drar till Salzburg kl13 för att sen sova där och flyga tidigt måndag morgon. Jag kommer att åka till Östersund nu ett par dagar och träna innan jag beger mig mot Jädraås där jag kommer stanna över jul och nyår. Längtar o träffa alla hemma igen!
Nu blir de lite surfande innan lunch och avfärd. Väskan är redan packad och klar!

bild (69)_500x500

Åsa och jag efter sprinten. Även den bjöd på mindre fint väder med kräksnö.. Vi brudar som tog oss vidare till jakten radade upp oss som 55, 56 och 57 i listan och alla inom 1.5sek. Komiskt.

bild (72)_500x375

En liten löptur på kvällskvisten dagen innan sprinten.. Det kryllar av svanar och änder efter sjökanten

bild (73)_499x425

Träningsdagarna bjöd i alla fall på finväder!

bild (75)_500x375

Tog en promenad upp till ett slott imorse

bild (71)_500x375

Fin utsikt där uppifrån.. synd dock att det inte var klart väder!

bild (70)_499x665

Stog världes sötaste små skidor i vallaboden när vi kom upp en dag. Tror nog Calise måste ha ett par liknande när hon lär sig gå! 🙂

bild (74)_500x464

Träning.. fin väder och kanon fina spår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *