Snäll bror och juletid

Hemma tillbaka i Östersund!

Men här blir jag inte kvar så länge till. Tanken var att åka hem på fredag kväll då jag hade en tågbiljett bokad. Men min kära storebror hörde nyligen av sig och skulle jobba i Sollefteå några dagar så igår kväll när han var klar så kom han hit till mig och stannade kvar över natten så vi åker hemöver idag. Super skönt att få skjuts när man har endel packning att ta hem! Jag passade på att bjuda på middag och sen lite lussefika på kvällningen.

Annars så har jag hunnit med ett par hektiska dagar här i Östersund sen jag kom hem. Mycket som skulle hinna göras och fixas. Det mesta är klart så det ska bli riktigt skönt att snart hoppa in i bilen och börja resan hem för att få ”jul ledigt”. Ja, ledigt blir det kanske inte då en hel massa träning ska genomföras, men det ska bli härligt med julstämningen, familjen, maten, allt.. !
Men innan vi packar in och beger oss söderut så ska jag ut på skidorna en sväng och även lufta bössan nu. Massa nyfallen snö på backen och -6 grader.. Härliga tider!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *