Träningsrace och straffad

Det rullar på fort lägret här! Mycket träning har genomförts och det är fortfarande himla fina förhållanden!

I torsdags körde vi parstafett tävlingar här. Jag och Ingela bildade ett lag. Riktigt rolig träningsform med många kortare varv på skidorna, mycket syra i benen och press och stress på skjutvallen. I damlags tävlingen tog Ingela och jag hem segern!
Mer tävling har det blivit i form av enbart skytte. Vi delades in att tävla mot en kompis som man var jämn i skjutstatistiken mot. Jag och Jenny duellerade. Jag förlorade med 7 bom mot 4. Straffet var att valla skidorna. Så nu på kvällningen fick Jenny fräsha skidor inför morgondagen träning 🙂

Idag kördes det ett träningsrace här. Runt 10km med 4 skjutningar. Dåligt skytte från min del i stå, bra ligg (0+0+2+2). Åkningen var seg i början men sista varvet kändes bra. Man känner att man har ett helt läger i kroppen! Men jag lyckades ändå ta hem segern vilket var jäkligt gött!

I eftermiddag blev det en klassisk tur med pannlampan. Njuter verkligen av att vara på snö här, men nu börjar jag verkligen längta hem! Allra helst eftersom jag kommer att åka direkt till Jädråas efter lägret!
Men nu blir de natta här. Upp och köra långpass imorgon på fm och sen styrka löpning.

bild (32)_499x665

Ingela och jag efter stafett segern med en fin fin pose 😛

Muoniovallen

Fullt fokus…

bild (33)_500x500

Ute på klassisk skidorna i pannlampans sken.

bild (37)_500x375

Mina roomies Emelie, Elin och Åsa har dukat fram kvällsfika med tända ljus en kväll i stugan.

bild (35)_500x375

Hela gänget tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *