Tillbaka på banan!

Muoniolägret är länge sen..såg att det var då jag skrev sist. Dåligt! Mycket har hänt sedan dess, både possitiva och negativa saker.

Så.. Jädraås vistelsen direkt efter lägret var toppen! Dopet var super fint för Calise och hon var hur snäll som helst! Jag läste dikt i kyrkan (Gudmor som jag är! Hur stolt som helst!) och denna gång kunde jag hålla rösten i chack och tårarna borta medans jag läste. (Gick mindre bra sist under marcus och carros bröllop.
Jag hann också med att bjuda hem släkt och vänner för lite firande av min födelsedag, men själv tycker ajg 26år inte är super mycke att fira, så tanken bakom sammankomsten var mer för att tacka mosterSara, fasterUlla och mormorSiv för deras enorma insatser att samla in pengar till ett läger för mig! 🙂 Vi hade mycket trevligt med massa god mat och tårta!
Passade också på att träffa Calise alla dagar jag var hemma. Kvalitetstid! 🙂

Så till de negativa.. jag åkte upp tillbaka till Östersund förra måndagen och natten till tisdag vaknade jag med halsont. SKIT! Sämsta möjliga tajming kan man ju säga. Det var en segdragen förkylning och jag fick avstå från uttagningstävlingarna som var här i Östersund helgen som var. Men, idag kunde jag börja träna igen.

Jag har ändå blivit uttagen till världstävlingarna här i Östersund så det känns skönt! Men innan de måste jag till Idre och kvala för att få åka överhuvudtaget. (Åkte dåligt ifjol på VM poch måste därför tillbaka till IBU-cupen och kvalamig tillbaka) Så imorgon bitt åker jag iväg till Idre. Hoppas inte förkylningen tagit allt för mycket på kroppen då jag bara hinner träna 3 dagar inna tävlingsdags. Surt då formen känndes bra innan fökylningen. Men men, nu jäklar ska här åkas så jag är kval klar för världscup!

Godnatt!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.