Snart start!

Ja nu är det snart dags för start! Både för grabbarna som kör deras distans om nästan 2h, men också för min egen del!

Imorgon är det dags för första individuella världscuploppet för denna säsong och jag kommer vara med på startlinjen. Distans står på programmet. Ska bli riktigt kul!
Har nyligen varit iväg på presskonferens. Det blev mycket uppmärksamhet åt mina kärna ”pantertanter” som samlat pengar för att hjälpa mig med ett höghöjdsläger! Kul att de får lite pr med tanke på hur mycke dom har betytt för mig!
Storfikat i måndags blev lyckat! De var mäkta imponerad över min tårta! (Jag blev imponerad själv också! haha). Men jag fick ändå sjukt mycket kvar av alla mina bakverk så en laddning lämnades hos vallarna igår och tårtan (de blev bara taget pytte lite av den med tanke på att de började äta av de andra och sen inte pallade tårta) den var jag och lämnade hos Fischer gubbarna här på världscupen. De blev super nöjda!
Snart skidskytte på tv! Hejja hejja pöjkar!

bild (52)_500x500

Mitt fina mästerverkt till tårta!

bild (50)_500x375

Tårtan hamnade i centrum för massa paparazzi fotografer 😛

bild (51)_500x375

Ena delen av alla bakverk.. lista på vad som skulle serveras stod i förra inlägget

bild (53)_500x375

Andra delen av bakverken..

bild (54)_500x375

Håller på att limma fast bindningen på skidan här.. den andra skidan är inte monterad än för den andra bindningen ligger till vänster i väntan på skidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *