Slutspurt och kvaltitetstid

2 veckor går fort när man har roligt!

Jag har inte kunnat sluta njutit av skidåkningen under dessa 2 veckor. Tror jag nämnt varje dag va bra vi har det.. Men nu lide lägret mot sitt slut. Imorgon efter lunch bär det iväg hemöver med slutdestination Jädraås. Men innan dess ska det hinnas med ett träningspass på morgonen.

Igår blev det en lugn träningsdag med många träningstimmar. Långpass på förmiddagen samtidigt som de föll massa stora snöflingor. Fint o härligt var det. Klassiskt med Jenny på eftermiddagen på mina ”fjällisar”. Klockrena i föret som var då många hade styltor och gick runt spåret på.
Idag blev det intervaller på morgonen. Kände mig ju väldigt trött i söndags, dagen vi körde race, och med de träningstimmarna vi genomförde igår så trodde inte jag att kroppen skulle vara pigg idag!
Men, intervallerna gick riktigt bra! Go känsla 🙂

Nu på kvällningen har vi haft ett sista möte med laget. De här var sista lägret vi hade med U-laget. Har verkligen varit en super kul sommar/höst, men nu är det dags för tävlingssäsongen att dra igång! Längtar!
Föresten så har jag passat på att njuta lite extra idag! För idag är nämligen sista dagen som 25 åring! 🙂 Imorgon bitti när jag vaknar är jag 26 bast! Känns fint! 🙂

bild (39)_500x375

Fina brudar på morgonkvisten redo för ett sista hårt pass i Muonio

bild (40)_499x665

Alltså kolla in vad fint det är med snööö och kalas fina spår! Kan inte sluta säga det!..

bild (38)_500x375

Jo jag vet att det var ett väldigt suddigt kort, men ja tyckte de blev lite charmigt ändå.. Det är vårt hus i alla fall.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *