Många fel, ändå kvalklar..

Jag pustar ut..

Jag drog ner till Idre 1 dag senare än de andra som skulle tävla. Detta på grund av att jag började träna samma dag som vi skulle resa och jag var fortfarande snorig så jag valde att åka på torsdag morgon istället utifall jag skulle få ett bakslag. Men också för att inte riskera smitta ner de andra.
Hann träna 3 dagar innan tävlingsdag. Dagen innan tävlingen så kände jag mig helt frisk då näsan också slutat rinna. Så.. tävlingen då..
Jaa… men skulle väl kunna sammanfatta den som en riktig bedrövlig tävling där allt hände.
* 1 bom i ligg
* växlade fast en tomhylsa i ståserien..strul..
* 2 bom i stå
* platt fall med tappade stavar på skjutvallen då jag skulle benskejta iväg från skyttet (isfläck)
* rejält fall i en utförskörning, oturligt nog botten av den och gick miste om massa fart upp i backen direkt efter.
* stumma ben efter fall
* Blå/röd/lila rumpa som gör rejält ont att sitta på

Ja.. så rolig var min tävling ungefär. MEN! Jag kvalade ändå in i välsdcupen med denna tävling tack och lov!
Så på lördag kväll hoppade jag in i bilen och körde tillbaka till Östersund. Lättad! Nu är det bara att träna på och försöka hitta tillbaka till formen.

Men ikväll ska jag äntligen ta och ha mitt årliga STOR fika! Brukar ju alltid ha det direkt efter Muonio när jag fyllt år, men iår var jag först till Jädraås och sen var jag sjuk och då är det inte många som vill träffa en 😛 I år gick jag dock bananas med bakningen. Jag lära ju sysselsätta mig med nått när jag var sjuk… haha!

Men först blir det träning!

bild (49)_500x500

Redo att dra igång säsongen med första IBU-cupen

bild (48)_500x375

En kaffetermos var ingen dum idé att ha med sig när man ska köra ensam i nästan 4h enkel resa 🙂

bild (46)_500x500

11 sorter ifjol.. 17 sorter iår.. Bild på tårtan kommer sen när den är dekorerad.. jag är sjukt nöjd! 😀

bild (47)_500x375

En liten försmak på mina dekorationer jag gjort till tårtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *