Blickar framåt

Distansen för oss damer gick av stapeln igår kväll här i Östersund

Jag hade inga stor förväntlingar på mig själv med tanke på min uppladdning inför då förkylningen nyligen försvann från kroppen. Däremot var min plan att försöka göra ett bra jobb på skjutvallen! Ligg skyttet var helt prickfritt vilket jag är super nöjd med! Stå finns lite att förbättra, där blev det 2+1. Spännde mig i första stå och hade ingen bra känsla, andra stå skyttet kändes bra, men det slank ut ett skott ändå. Bättring nästa tävling!! 🙂
Åkningen då.. jo jag kände redan i första backan att ”det kommer bli en jobbig kväll i spåret!”.. Men med träning och tävling nån vecka till så ska jag nog kunna vara tillbaka i bra slag!
En annan SKIT SAK som hände igår när jag cyklade upp mot skidstadion var att jag blev av med 500kr! Jag hoppade på cykeln, cyklade nästan 100m, blir invinkad av en man i reflexväst och inser att det är en polis. FAN!
”Jaa.. jag ser att du inte har lyset ditt på cykeln tänt” (Jag har lyse på cykel MEN glömde tända det.. annars tänder jag det alltid med just nu glömde jag det). Jag tänkte att han kanske är snäll då och bara säger till mig eftersom jag HAR lyse.. men inte då!
Böter skrivs och jag blir stressad då inskjutningen börjar om 15min. Säger till dom att skynda sig iaf så det går rätt fort att få den där jäkla lappen där 500 spänn ska bort från mitt konto.. välkommet så här i juletider.. NOT!!
I eftermiddag blir det träning, men nu ska jag ner på stan en snabbis innan lunch.. har ett nytt litet projekt på G. Kul!! Visar sen:) Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *