Ramsau

I måndags natt anlände jag hit till Ramsau. Resan gick riktigt smidigt.. tills jag skulle från Salzburg.
De tog lite tid att få bilen, men sen när jag väl skulle börja köra så ville inte GPSen funka ordentlig. Bilen på bilden stod still fast jag körde. De resulterade i att jag, lite ovaksam, såklart körde ut på autobahn åt fel håll. Typiskt mig! Efter ca 1mil kunde jag vända och ta rätt väg. Resten av redan gick rätt bra, lite felkörning nån kort bit, men som tur var så hjälpte en snäll äldre man mig på rätt väg igen!
Så nu har det hunnits med ett par pass här. Igår uppe på glaciären var de mulet och dimma. Inga utsikter med andra ord, men härligt ändå att vara på snö!! Eftermiddagen kände jag mig som ett sänke..efter 2 nätter med lite sömn, varav första natten här efter bilkörningen, så låg jag rejält på minus i sömntimmar. Klokt nog *klappar mig själv på axeln* så beslöt jag mig för att vila eftermiddagen.

Idag på glaciären var jag pigg igen. Soooolen gjorde också att jag blev mycke piggare! Shit vad jag har åkt och njutit idag, super härligt verkligen! Annars har det blivit ett skytte pass följt av styrka löpning idag.
Förövrigt.. Bra boende, bra mat, bra bil, bra säng, mycke folk, otäck rullskidbana, finska rums grannar, söt grann hund, redan shoppat, vila fredag och sov tjam nu.

IMG_0885_499x665

06.45 imorse.. såg lovande ut uppe mot glaciären.

IMG_0891_500x375

..och fint var det också! Lite lite snö dock, men jag tycker ändå det är bra! Bättre än under träningslägret i Muonio ifjol.

IMG_0886_499x665

Jag och Maria glänser i solen..

IMG_0895_500x375

Fin utsikt i linbanan på väg ner från glaciären

IMG_0884_500x375

Pappa frågade mig igår när vi pratade om hitresan vad jag fick för hyrbil… ”Ehh.. en blå”. Var väl kanske inte riktigt det svaret han ville ha 😛 haha! Men nu vet jag vad de är för en. Pappa, jag kör en Ford C-max.. Den blåa fina lilla bilen här ovanför 🙂

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.