Pantertanter!

Då var det dags för ett till läger igen. Men denna gång är det lite mer speciellt

Vi i U-laget har inget läger inplanerat nu fram tills vi åker till Mounio den 24 okt. Jag kände dock när jag fick reda på detta att jag (lika som A-laget) skulle vilja få till ett läger helst på hög höjd. Vad hände då.. JO! Mina underbara släktingar, moster Sara, mormor Siv och faster Ulla satt igång i maj och började på olika sätt salma pengar åt mig för att jag skulle kunna få till ett läger.

Så.. om ungefär 2.5h åker jag härifrån Östersund med slutstation Ramsau, Österrike. Jag flyger till Salzburg och tar bil därifrån (det kan bli intressant hur jag ska hitta) till Ramsau. Jag blir där mellan 1-11 oktober. Militärlandslaget kommer att vara där under samma tidpunkt så då är bland annat Emelie och Elin på plats. A-laget dyker upp ett par dagar under samma tid också så det blir kul!
I Ramsau kommer jag också att kunna åka skidor uppe på glaciären, ska bli sjukt kul! Det är föresten första gången jag åker till Ramsau. Mamma och pappa har tvingat på mig en GPS för att hitta till Ramsau, tror de är lite orolig att jag ska irra bort mig på vägarna.. haha
Förövrigt så har träningen rullar på riktigt bra. Det blev rätt mycket träning veckan som gått, men nu sista 2 dagarna har jag haft lite mindre.
Igår var jag ut och joggade en sväng på morgonen och sen när jag kom hem fick jag en frukostinbjudan av Elin. Det bjöds bland annat på super goda ”omelettmuffins”. Förra helgen bjöd jag upp henne på frukost där det bland annat bjöds på ”morotskakeshots” och ”chokladbollsgröt”. Vi får se om vi nu gjort detta till en tradition..mysigt och kul är det i alla fall och vi testar på olika nya frukost recept.

 

Bjuder på bildregn

IMG_0882_499x665

Elins goda ”omelettmuffins”

IMG_0847

Fasters goa lilla sötnöt

bild (16)_500x375

En bild från sponsorseventet med Elektrokapsel. Här var det duvskytte på G.

bild (12)_499x665

Skidskytte och pistolskytte provades på. Jag är redo att dra vapnen!

bild (15)_500x375

Brorsan vann hela skytte tävlingen som bestod av olika skyttemoment. Grattis! 🙂

bild (14)_500x375

Det var riktigt coolt att prova skjuta med revolvern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *