Maxtest

Idag har jag fått ventilera lungorna ordentligt! Maxtest stod på programet imorse. Man har alltid lite ångest för dessa test..köra total slut på sig tills man nästan hänger ovanför bandet i selen.
De gick faktiskt väldigt bra idag och jag hade mycke bättre värden än sist så det var kul och hoppas också det kan visas i vinter!

På eftermiddag/kvällen blev det en löptur med Emelie och Elin. Emelie kom hit igår och är inneboende här hos mig tills vi åker till Muonio, mycke trevligt!

I helgen blev det mycke träning och mycke bakning. Nu ligger jag bra till inför fikabjudningen efter Muonio!
Nu ska jag ta och packa. Ska lämna mycket av packningen i bussar som åker upp till Muonio så vi slipper massa övervikt på flyget. Annars blir det dubbelpass imorgon. På eftermiddagen ska jag ge mig ut och löpa tillsammans med AM och Patrik Jemteborn, de blir kul!
Måste också säga ett STORT GRATTIS till min fina kusin Carro och hennes blivande fästman Tommy som igår kväll fick en söt liten lillebror till Thelma. En liten Loui 🙂 Grattis mina finingar!

bild (24)_500x669

Kör ”uppvärmningen” med sub-max test innan det riktigt max-testet ska köras. De är inte super härligt direkt att köra med en stor slang i munnen!

bild (25)_500x375

Hagge var med och fixade stavar, agerade kort knäppare och hejjade på som bara den! Så därför tittade jag in igen innan lunchen och bjöd test persoalen på mina nybakta bullar från igår… de var dom värda 🙂

Så här såg mina bullar ut! Är super nöjd med dom.. har till och med gjort vaniljkrämen helt själv! Är mäkta imponerad av mig själv 😛

bild (23)_500x375

bild (22)_499x665

Ute på kvällskvisten på en löptur i skogarna.. härligt!

bettanthelma_499x665

Jag och Thelma från när hon var liten.. Lilla Loui är så lik henne! Super söt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *