Magproblem

Nått skit är det som vandrar runt här i Ramsau.. väldigt många har drabbats av någon form av magsjuka som kommer och går rätt snabbt.

Inatt var det min tur

Tränade som vanligt dubblet igår och de kändes bra, var bara lite trött efter racet dagen innan men annars bra. Men, halv 1 inatt vaknade jag kallsvettig, med sjuhelsikes kramper i magen och har fått sprungit på toa var 15 min ungefär fram till 6-7 tiden imorse. Spydde 2 ggr också. Energin tog hel slut så efter ett par timmar började det tjuta i öronen och svarnta för ögonen när jag skulle ta mig tillbaka till sängen från toan. Tack och lov kunde Marko komma med en Cola som jag kunde sippa på för att få liite energi i kroppen.

Jag började känna mig lite piggare vid lunch tid idag, men nån energi kroppen finns inte mycket av. Har i alla fall fått i mig 2 vita brödskivor och lite buljongsoppa idag. Hoppas kunna äta lite mer imorgon.

Riktigt tråkigt att åka på magsjuka..jag som hade planerat en sista dag upp på glaciären! För idag var sista dagen på mitt läger och imorgon åker jag hemöver. Så på ett sätt säger jag tack och lov att det kom natten som var för hade det kommit nu hade jag aldrig pallat att köra till flygplatsen imorgon!

Men vilket fall som helst så har det varit ett kanon bra läger!

Nu ska jag ta och samla kraft över natten. Åker 8.30 imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *