Lugn dag

3 dagars träning har avverkats här nu. Känner mig pigg så det har flytit på bra. Igår var det ännu en super härlig dag uppe på glaciären, njuter för fulla muggar! Det ser ut som det kommer vara fint imorgon också så jag håller tummarna att det stämmer.

Idag blev det en lugn dag. Tog en liten löptur innan det blev en lång frukost. Sen har det blivit lite plugg, skytte, vila och även en liten biltur med Maria G där det bland annat blev en kaffe i Schladming. Mycket gott och trevligt!
Nu har även detta ”finska hus med en touch av svensk” gått och blivit ännu mer svensk också. A-laget anläde nämligen nu på kvällningen. Eller ja.. bara Björn, Carl Johan, Staffan och Erik än så länge, men de andra är på intågande. Trevligt med lite mera svenskt i huset 🙂

Nu ska jag ta och krypa till kojs snart så jag är piggelin när klockan ringer imorgon. Ha de gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *