Börjas i tid..

Tack och lov gick magsjukan över fort! På morgonen när jag skulle resa hem från Ramsau så mådde jag riktigt bra (med tanke på hur dagen innan var!). Resan hem gick smidigt och jag hann till och med förbi Adidasoutleten en snabbis innan jag åkte till flygplatsen i Salzburg. Resulterade i en super cool dress till Calise 🙂

Här i Östersund har jag nu haft ett par lugna dagar..med träning i alla fall. Men däremot har det blivit mycket plugg och massa bakande faktiskt. Jag har ju tidigare år när jag haft födelsedagsfika lagt en ribba med ett ganska stort antal delikatesser att välja bland. Detta har blivit lite av en tradition nu att det får inte vara färre sorter än tidigare året… ifjol hade jag 12sorter.
Så, därför har jag iår börjat i tid! (Att baka 12 sorter på 2 dagar var inte optimalt ifjol). Men nu har jag i alla fall fått ihop 4 olika sorter än så länge. Jag är nöjd!

Förutom detta så jag varit ute på en härlig löptur med AK idag. Sprang ute på Frösön. Så himla härligt och det till och med damp ner nån snö flinga under passet! Det var njutning på hög nivå!
Nu blir det kväller här. Ska upp och göra DEXA imorgon bitti och sen styrka och löpning. Hörs hej!
Har föresten hämtat ut min nya iPhone 5 nu när jag kom hem! Super nöjd, men har dock lite problem med att få över alla nr jag hade..blir nog till att söka mig hjälp tror ja..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *