Vila idag, på’t imorn!

Första vilodagen på lägret blev det idag. Vi inledde med ett bra skytte pass på morgonen och sen lite läsande i solen innan det blev lunch. Efter lunchen begav vi oss ner till Bansko för en tur på stan. Väldigt många affärer har fått klappa igen pga finanskrisen, det är synd, för det kunde ha varit en mycket mysigare stad om det var mer liv och fler öppna små butiker. Men billigt är det här i alla fall! Det blev en fika för oss och jag köpte även ett par goggles så jag slipper låna av bor min när de blir skoter eller utförsåkning.

Träningen har varit bra, men skyttet har de första 3 dagarna varit bedrövlig. Det var som att jag helt glömt hur man skjuter, hjärnan kopplade inte alls hur jag skulle göra. Riktigt jobbigt var det, men tack och lov fick jag tillbaka den goa känslan igår under inskjutningen så nu är jag tillbaka på banan igen!

Igår eftermiddag blev det ett rejält bergspass. Vi började med klassiskt nästan ända nerifrån bansko upp ungefär till där vi bor för att sedan ta löpskor och stavar och fortsätta upp i en rejäl slalombacke! Jag och Danne (och nästan Emelie och Elin) tog oss till en liftstuga på 2224möh. Fin tur blev det, men jäklar vad benen tog stryk av att gå ner tillbaka till vårt boende. Kan lova att det känns i benen idag!

På kvällen blev det en liten tur till ett fik uppe på en topp. En kopp rivit kaffe serverades. Grabbarna provade på ”sheep milk” som skulle vara ungefär som yogurt glass. Älskar tobbes kommentar: ”Hoppas mjölken kommer från ett honfår och inte en hane”. Eller nästa kommentar: ”Det smakar som att slicka på en laggårdsvägg”.
Nu blir det middag här snart. En film kan det nog bli senare också.

Imorgon är det dags för ett test på cykeln igen och sen intervaller på banan. Kul!

IMG_0812_500x375

Boken är utläst! Men Kaffe och bokläsande var ingen höjdar kombination……

IMG_0814_499x665

….i alla fall inte om man har koppen på låret och inte har blicken kvar i boken när man ska ta den. Mina vita shorts såg ut att ha varit med om en lite dålig mage, lika så sängen..

IMG_0817_500x375

Utsikt från toppen på bergsturen. Rullskidbanan ser man nere till vänster.

IMG_0823_500x375

Emelie var på lite dåligt hummör på nedvägen tills Danne och jag kom ikapp henne. Hon hade det lite jobbigt att ta sig ner med kramp i benen. Oj så glad hon blev av att vara på slät mark.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *