Trött i ögonen

Idag på morgonen kördes det ett tränings race med universitetet, gymnasiet och A- & U-lag folk som bor här. Det är det tredje som körs i sommar/höst, men jag har bara varit med på 1 innan. Åkningen var helt okej. Har rejäl träningsvärk lite här och där sen styrketester (plus lite med styrka) i måndags, så det var lite mindre skönt, men men. Stå skytte var inte bra. Sköt 0+2+1+2 (LSLS) så framöver det blir till att jobba tillbaka till det fin fina skyttet jag hade tidgare!
Jag slutade 4a efter AK, Jenny och Ingela. AK åkte fort! Men jag hade näst bästa rena åktid efter henne så det var kul att se.

I eftermiddag blev det en klassisk tur med Jenny. Solen tittade till och med fram då! Som jag längtat efter den!

Fikat hos Elin igår kväll var super gott! Tack för de 🙂

Tanken var att jag skulle plugga lite nu på kvällen eftersom jag inte hann det på dan idag. Men shit vad trött jag är! Har suttit och försökt lyssna på en föreläsning, men när jag får pausa och börja om hela tiden så gav jag upp..

Har faktiskt lagt mig i sängen nu redan helt färdig.. kl är 21.20.. jag säger tack och godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *