Soligt Bansko

Nu är vi inne på tredje läger dagen här i Bansko. Vi har startat upp rätt lugnt för att känna på höjden. Jag tycker det känns helt okej. Första dagen kändes allt väldigt lätt. Idag var jag lite mer anfådd annars rätt okej förutom att jag under skytteövningarna imorse (tävling med 2 i varje lag) så drog jag på mig en sträckning i ena baksida lår så ena benet kändes som en sementklump sen under passet. Inte så trevigt! Lite (eller en hel del) linement på detta så ska det nog bli bra!

Annars så har vi det sjukt kul här. Roliga kommentarers läger kan man nog kalla det! Haha!

Boendet är helt okej. Vi bor helt själva på ett hotell (ryms inte nå fler än oss heller) och käkar alla mål här så vi får rejäl upppassnig. Vi bor mitt ute i skogen, omringade av tallar, men mysigt är det. Mysiga rum, men de var aningen kallt första natten så nu har faktiskt Åsa och Elin tagit in en kupé värmare (!) i deras rum.. Åsa tycker det är skönt och Elin kommer in till mitt och Emlies rum när hon inte kan andas längre pga värmen..

Imorgon ska vi upp och köra ett halv hårt pass på banan med skytte. Eftermiddagen ska vi ut på en lite längre löprunda. Hoppas kunna hitta nån fin tur!
Nu blir de kväller snart.. Jo! en annan sak som har hänt mig sedan vi kom hit är att ”bokmalen” kom och tog mig! De händer inte ofta (typ 2 ggr per år) men nu är jag fast igen. ”Hitta vilse” är i handen förjämnan nu. Målet är att vara klar första veckan på lägret. Hejja mig!

Bansko_499x665

Efter ett träningspass på förmiddagen.. Okej jag antar många komemr se att ajg står vänd åt fel håll. Inga skott i och det var finare vy åt detta håll. Bara massa skog åt andra hållet var inte lika kul 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *