Höjdmeter och race

Nu har jag försökt uppdaterat hemsidan i 3 dagar, men det tar 100 år att komma in på nån sida. Vi har nog internettat för mycket under första veckan här..

Ja annars så har vi det bra här. Fast större delen av gänget har åkt på nå knepigt med magen. Ont och lös. Jag har klarat mig, peppar peppar!

I förrgår var vi ut på en långtur på förmiddagen. 2.5h Löpning! Jag var överlycklig efteråt för jag har inte sprungit så långt på nästan 1.5år eftersom jag har haft problem emd knät. Det gick super bra och har inte kännt nå efter heller. En topp tur belv det där vi totalt plockade ca 1200 höjdmeter. Vi vände hem när vi nått 2100möh.

Igår körde vi race här. Lungorna fick sig en rejäl omgång! Åkningen var okej, men skyttet är under all kritik! Fått tillbaka känslan från början av lägret. Dags att bryta mönstret och göra nå nytt i skyttet för att komma tillbaka i samma fina skytte form som innan.

Men soligt och fin har vi än här så det är härligt!

Nu blir det frukost och sen iväg på ett skate pass med skytte. Ett till pass i eftermiddag ska också hinnas med innan vi imorgon har en vilodag. Ska bli skönt 🙂

IMG_0416_499x665

Vi har sällskap på skjutvallen av endel andra lite mer oruttinerade atleter

IMG_0424_499x665

Härligt topp tur i löpskorna. Njutning på hög nivå!

IMG_0834_500x375

Emelie och Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *