Bättre sent än..

..aldrig brukar det ju heta.

Vad kan de stämma in på då.. Jo de var ett tag sen uppdatering bland annat. Vi gjorde tydligen slut på ”internett potten” på hotellet i Bansko så de blev inte mycket av den varan sista veckan där..

Men nu är det 1 vecka sen vi kom hem från Bansko. Oj så skönt det var att landa på svensk mark efter att sista 4 dagarna bjudit på hällregn och åska i mellan åt. Men ett mycket bra läger fick vi ihop ändå! Men, i princip alla i laget drabbades av magproblem där nere (alla utom Hagge och jag) så de fick inte behålla allt och hade magkrämpor. Vissa hade det väldigt jobbigt så det var trist för dom.
Men igår var det också 1 vecka (!) sen jag tvättade håret!! Varför?.. ja det undrar jag med. Tack och lov finns torrshampoo.

Skyttet fortsatte strula och kännas konstigt i princip hela tiden där. Fick kämpa för att ”fatta hur, när och var” jag skulle skjuta. Knepigt var det.. Åkningen tycker jag funkade rätt bra. Kände mig hyfsat pigg hela lägret. Vi körde ett till race där näst sista dagen. Bättre skytte än gången innan men inte nöjd med 1+1+1+1 tot. Åkningen var bra trots att man var läger trött. Men vädret var riktigt kasst på racet! Regn så det stod härliga till! På andra varvet öppnade sig himlen på ett sätt jag ALDRIG varit med om! Det medförde vattenfall på asfalten i backarna. Varvet efter lyckades jag till och med (var trött och såg lite halvtasktigt var jag åkte pga regnet) i en utförsbacke köra rätt i en stor vattenpöl..tvääär stop och de sprutade upp så mycket vatten så jag fick en kallsup (!).. haha hur är det möjligt! Komiskt var det i alla fall!

Väl tillbaka på jämtländsk mark så har jag haft rätt lite träning ett par dagar. Men kroppen känns bra så det är skönt! Körde styrketester idag som visade att jag blivit starkare än i våras..Possitivt!
Annars har jag hunnit med en hel del den senaste tiden.. börjat plugga, tvättat, lunchdate med AM och Helena, födelsedagsfika hos Helena, shopping, massage, cykeltest, frukostbjudning, baka bröd, fixa med företagspapper, present fix och hjälpt en person att lura en annan.. (de sista är inte klart än och jag vet faktistk inte vad det går ut på än, men kul är det! återkommer om hur det går)

Nu är de sängen! Imorgon ska jag upp och köra teknik med Hagge. Tanken var skytte också, men lämnade ifrån mig bössan på köldtest idag. Får den nog så jag kan skjuta på efm. Föresten! Skyttet funkar fint igen sen jag landade på svensk mark 🙂
Födelsedagsfika hos Elin imorgon och test race på torsdag. Hej!
Bjuder på bildregn nu när det var så länge sedan sist…

IMG_1329_499x373

Lagskytte. Gabbe och jag i samma (dream team)

IMG_1374_500x669

fullt focus..

IMG_1762_499x373

Brudligan! Elin, jag, Åsa och Emelie

IMG_1794_499x373

Boysen har de gött i solen

IMG_1736_499x373

Viktor vill visa hur otroligt stark han är! Tobbe spanar in sina grova armar han med.

IMG_1834_499x373

Efter första racet..

IMG_1835_499x373

Finväder vid avåkningen efter ett tufft race

IMG_0848_500x375

Kryllade av vildhundar där. Här var en lite söt en som följde Elin och mig en bra bit av passet upp på en topp.

IMG_0862_500x375

Vi besökte Bulgarien strösta träd

IMG_1784_499x373

Träning på G i finvädret

IMG_1413_500x669

Sen kom regnet och dimman.. Inte lika kul att vara coach heller nå mer tror jag..

IMG_1417_499x373

Efter andra racet 2 dagar innan vi skulle hem.. inte lika fint längre. Heelt dyngsura båda med varsin kallsup under racet.

IMG_1839_499x373

Men större delen av tiden hade vi rätt gött väder 🙂

IMG_0874_499x665

Det var friskt och härligt att vara tillbaka i Östersund också! Ute på en fin löptur när solen är på väg neröver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *