Älg jägare?

På tok för länge sedan jag skrev..! ändring på det nu

 

Ja, det har hänt endel. Sollefeå lägret var väldigt bra. Bra träning, bra skytte, bra boende, bra mat. Det avslutades med SM tävlingar. Okej tävlingar för min del. 4a och 6a slutade jag. Det var inte direkt vad jag hade tänkt mig, men det possitiva var att jag ändå hade en okej känsla i kroppen, men huvudet var väldigt väldigt trött. Svårt att fokusera på vallen vilket ledde till lite för många bom.

Sen blev det en snabb tripp till Stockholm med läkarbesök och snab visit hos AKS. De bodde super fint! Hann med två dopp från klipporna, första doppet iår! Sen blev det en dag med Anna Karin Berglund i Uppsala med grillning, shopping, fika och mys.

Sen har det tränats massa i Östersund. I torsdags hade vi en träningstävling med gymasiet, MIUN och U och A lag. Seg startad men efter 3 varv kändes det bra. Okej skytte med 1+1+1+0 ledde till en 2a plats efter Jenny som sköt fullt.
Efter ett till pass den dagen packade jag väskan och bar iväg mot Jädraås.

Det har varit en fullspäckad helg verkligen! Fredagen bestod av tandläkarbesök, träning och lunch. Efter lunchen hade jag ett sponsors event med Elektrokapsel. Super kul!! Vi provade på olika skytte, bland annat min bössa, lerduve skytte, pistol, revolver och skytte på ”flyende älg” (papp tavla alltså). Det roliga var att trots många jägare i gruppen så sköt jag flest poäng!
Sen blev det ölprovning och visning av Jädraöl bryggeriet och sedan avslutade vi med middag på Jädraås Herrgård.

Lördag och söndag fylldes med träning, firande av Marcus som fyllt år, firande av Hans (mormors karl) som fyllt år, auktion, lunch med Carro, Thelma och mamma och massa mer.. Trevlig vistelse helt enkelt!
Men nu är det dags för läger igen! Denna gång till Bulgarien. I Bansko ska vi spendera de närmaste 2 veckorna på hög höjd. Ska bli kul och intressant då vi ska genomföra endel tester också för att se hur lång tid det tar innan vi aclimatiserar oss på höjden.

Men nu börjar det röra på sig här vid vår gate. Dags att stiga på. Vi är på flygplatsen i wien nu, men snart framme! Gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *