Sollefteå läger

Nu är jag på plats i Sollefteå där jag bodde i 4 år under gymnasie tiden. Kom fram till idag under förmiddagspasset att det i höst är 10 år sedan jag började här!.. Det är sånna gånger man kommer på att tiden bara springer iväg!

Vi har läger här tillsammans med A- och J-lag. Alla kom hit i fredagskväll så vi har reda hunnit med en hel del träning här. Jag körde första hårda passet sedan sjukdomen i söndags. Knallhårt upp för halstabacken. Tufft men bra pass!

Idag körde vi ett träningsrace vi i U-laget och J-laget. 5*1,7km med 4 skjutningar. Jag tog hem segern före Elin och Emelie. Bra skytte med 2 bom totalt. Åkningen kändes bättre idag än i söndags så det var nog bra att maxa ur kroppen lite.

Det är bara en kort läger här denna gång så vi avslutar reda imorgon med ett till intervallpass. Jag kommer dock stanna kvar här eftersom det är rullskidskytte SM här på lördag och söndag. Det blir kul att få ta på sig nummerlappen igen.

Snart blir det ut på ett andra pass innan vi ikväll ska ha ”grillfest” här.

 

Lär bara säga att jag Anna Maria och Christoffer var på Småstadsliv LIVE i Östersund i torsdags. Hur bra som helst, shit vad jag skrattade!!

IMG_0770_500x375

AM och Christoffer innan showen.. Svart och rivigt ska de va!

bild (6)_500x500

Lägg märke till att AM och jag är slående lika ”Stånk Tommy” och ”Örjan”!

IMG_0768_499x665

Bjuder på en bild på söta Calise och mig. Min tumme smakade gott..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *