Södrast

Hej vad det går.. jag är fast framför OS numera. Tvn går varm och när inte det passar så blir det radiosporten i mina öron!

Mycket har hänt sista tiden. Yranveckan blev det en hel del träning och lördagskvällen avslutades hemma hos AM och Fredrik. En super kul kväll som de hade ordnat toppen bra!! Dagen efter åkte jag hemöver mot Jädraås för att häng mad min mor och far på en semester vecka. Jag hade nämligen återhämtningsvecka förra veckan så då passade jag på att försöka komma iväg en sväng.
Men det blev en för lugn vecka för min smak. Jag fick nämligen avbryta måndagens pass efter 1h. Det började redan i mitten av veckan innan. Jag började bli riktigt hes och rösten försvann. Hade dock inga andra symtom utan kände bara att stämmbanden inte sammarbetade med mig, så jag körde på med dubbelt hela veckan ut. På passet under måndagen började jag hosta rejält och fick upp gulgrönt slem, så jag vände hem. Hostan fortsatte i ett par dagar så det blev vila ända tills i lördags då jag var ute på en liten löprunda. Nu är jag igång igen och eftersom jag hade åtrehämtningsvecka så missade jag inte så mycket träning.
Semesterveckan blev kanon förövrigt! Vi bilade ner i södra sverige och såg många fina ställen, åt god mat och bara hade det bra! Vi passade också på att hälsa på folk vi känner. I Göteborg blev det ett stop där vi fick kolla in Angelica, Sakarias och Philips nya husbygge. JÄKLAR vad fint det blir och OJ vilken utsikt! Sanslöst! Sen blev det 2 dagar i Laholm hos våra bekanta där de visade oss deras smultronställen. Otroligt fint! Gillar verkligen västkusten!
Vi besökte också sveriges syligaste punkt, nämligen Smygehuk. (Eller som mamma sa: Sveriges södraste ställe)

Vi kom hem till Jädraås på lördag kväll så söndagen spenderades på hemmaplan tillsammans med hela familjen, så då passade jag på att ha massa kvalitetstid med sötaste Calise 🙂
I måndags kom jag tillbaka upp hit till Östersund igen. Så nu tränar jag på inför lägret i Sollefteå som börjar på fredag kväll. Nu blir det lite vila innan nästa pass..
Passar på att Gratta min käre storebror som fyllde 29 igår!! Grattis också till Thelma som fyllde hela 3 år igår!
Bjuder på lite bilder från förra veckan

PICT0012_500x375

Rätt varmt i vattnet faktiskt, men det blev inte nå mer bad än till vaderna..

PICT0020_500x375

Kerstin och Hasse i Laholm hade en riktigt cool buske/träd på gården.. okej, den var kanske inte lika mjuk som den ser ut.

PICT0039_500x375

Vi besökte Båstad och Pepe´s Bodega

PICT0074_500x375

Åt världens godaste räkmacka i Killeröd!

PICT0089_500x375

Vi kollade in Projekt Hallandsås.. passade på att agera arbetare.. haha, jag har faktiskt shorts på mig 😛

PICT0091_500x375

Dyker in i tunneln..

PICT0127_499x665

I malmö mötte vi upp Johan, Theres och lilla Elsa.. där åkte vi bland annat och besökte Turning torso.. riktigt cool byggnad! Pappa och Elsa spanar in toppen

PICT0168_500x375

Smygehuk bjöd på sol och fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *