Yran tajm

Dagarna rullar på så jag hinner inte alls med!

Det har varit väldigt mycket träning de senaste 3 veckorna och jag har varit väldigt trött på slutet. Förmodligen var det därför jag i tisdags natt vaknade och hade lite känningar i halsen. På morgonen kände jag dock inget, men jag tog det säkra före det osäkra och vilade i onsdags. (Kanske var för pga tisdagens hårda intervall pass där jag fick bra sparring av AM, hon är vass än! ;)) Men igår var jag igång igen med dubbla pass.

Idag har jag avverkat ett intervallpass i vallsundsbacken på förmiddagen. Fick även där hjälp av AM, men denna gång agerade hon chafför och skjutsade ner mig för backen efter varje intervall. Tack för hjälpen AM!

Yran veckan har dragit igång också. Den startade igång redan förra helgen med ”stråket”. Vi var ett härligt gäng hemma hos mig på lördagen som käkade och sen var och kollade in stället en sväng. Det var trevligt! Annars har jag inte vistas nere på området med allt folk något förän igår då jag var ner och åt middag med lillebror, Ehn och Mats. De följde traditionen kom upp även iår (fast en reducerad grupp mot tidigare år) och har gjort sig hemmastadda i min lilla lya.

Imorgon har AM och Fredrik ordnat en inflyttnings fest hemma i ny huset. Det är en heeel hög som är inbjuden så det ska bli super kul! 🙂
Nu ska jag ta o vila lite innan jag ska ut på en cykel tur med Magei, Ted och Anna Karin.

vallsundsbacken_499x373

Upp för vallsundsbacken imorse. Helena och Davids pågående hus i bakgrunden. Bilden är snodd av AM 😉

mackancarrocalise_499x373

Härliga familjen. Mackan, Carro och lilla Calise. På söndag liftar jag med mina inneboende hemöver. Längtar tills jag får träffa dessa underbaringar!!
Bilden är snodd av kusin Carro

mackancalise

 

Bästa storebror och söta Calise!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *