Full rulle

Träningen flyter på som den ska.. Har varit lite små seg i kroppen efter jag hade ont i visdomstanden. Men jag tränar på en hel del nu också så man är väl lite trött allmänt också. Därför var det väldigt välkommet med en vilodag igår! Blev en promenad i solen på morgonen, ett skytte pass och ett par maskinen tvätt. Eftermiddagen tog jag det bara riktigt lugnt hemma i lägenheten, faktiskt med en bok på balokngen när solen tittade fram.

I måndags fick jag fika besök här! Johanna, Elias och 2 till kompisar till dom kom förbi på eftermiddagen. Så efter första passet (som förövrigt var ett tufft pass i vallsundsbacken) så fick jag slänga ihop en choklandkaka med grädde och hallon till. Jag tror de blev nöjda 🙂 Väldigt trevligt var det! 🙂 De fortsatte sen upp till Åre för att vandra ett par dagar.
På kvällen belv det födelsedagsfika hos Ingela som fyllde år.

Idag stack jag ut väldigt tidigt och körde ett långt rullskidpass med skytte. Jag måste nämligen börja med andra passet redan vid halv 2. Styrka och löpning ska hinnas med, men jag kommer få sällis av Helena på styrkan så det är trevligt!
För sen så ska jag Jenny och Helena cykla över till AM för att sen ikväll dra iväg på mysmiddag på Brunkullan. Sjukt trevligt ska det bli!!

Näe nu ska jag svira om till träning om jag ska hinna med allt! Ha de gött!

IMG_0740_500x375

Ett tidigt Östersund. Soligt och vindstilla är inte många dagar per år det inträffar!.. Härligt! De håller på och bygger upp stårket nere vid vattnet. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *