Faster till Calise!

Nu var det vääldigt länge sedan det blev uppdaterat här!

Till en början valde jag att inte uppdatera pga en väldigt jobbig händelse. Kvällen innan sista lägerdagen i Torsby blev jag faster till världens sötaste lilla varelse. Marcus och Carro fick nämligen en liten Calise den 20:e juni. Lill tösen mådde jätte bra, men värre var det med mamma Carro. Det blev väldiga kompikationer och hon fick gå igenom 3 operationer och förlorade 6 liter blod totalt (en kvinna har ca 4-5liter blod).
När jag satt mig i bilen på väg hem från Torsby och ringde mamma så fick jag reda på att hon precis opererats för 2a gången och att ingen visste hur det skulle bli… Jag grinade konstant i 4h hela vägen hem..

Det blev en jobbig midsommar helg med mycket tårar, men tack och lov så klarade sig Carro bra (hon har dock haft det riktigt jävligt en längre tid då hon drabbats av det både det ena och det andra!).
Förövrigt så hade jag det hur skönt som helst i Jädråas de veckorna jag var där! Jag han med och träffa familjen en hel del, träna en hel del, gå på den årliga ockelbomarknaden, mys middag i Gävle med kusin carro och våra mammor, träffa sponsorer, träna med Bosse, en hel dag med Calise, Marcus och Carro, en lek eftermiddag med Thelma, grillkväll med gamla gymnasiekompisar.. ja oj, vad har jag inte hunnit med!? slutsats: det har varit super bra!

Nu är jag tillbaka i Östersund sedan en vecka tillbaka. Mormor var så snäll och skjutsade upp mig! Så hon stannade tills på måndag så vi fick umgås lite här uppe, mysigt var det 🙂
Sen jag kom upp hit så har träningen gått sådär. Jag har haft problem emd en visdomstand som har varit förjävlig rent ut sagt! 3 dagar fick jag äta ipren för att ta mig igenom dagarna (och nätterna). Jag har heller inte kunnat skjuta då det varit höger sidan som gjort ont och jag kunde knappt nudda kinden/käken pga smärtan. Eftersom jag sovit så dåligt på nätterna har det gjort att jag varit väldigt trött hela tiden. De två senaste dagarna har jag dock sovit ca2h på dagen och 10h under natten så idag var första morgonen på länge jag vaknade pigg. Gött!

Idag var också första dagen jag kunde skjuta utan att det gjorde ont! (Provade i förrgår, men huua.. ingen trevlig upplevelse!)

Annars så bjuder östersund inte direkt på något sommar väder så här i juli.. regn, regn, mulet, regn.. ja typ så. Fast idag har vi faktiskt fått endel sol. Tack och lov fick jag känna på sommarn endel i Jädraås!
Fick föresten med AM och Helena på ett klassikt pass här om dagen.. de hänger i! 😉

Nu blir det snart middag.. bjussar på lite bilder från Jädraås vistelsen..

IMG_0706

En nyfödd liten Calise

IMG_0729_499x665

Sötare än sötast.. Fina Calise

IMG_0735_499x665

En lek dag med Thelma.. gobiten själv!

carro,lina,jag,jenny,emma_500x375

Grillkväll med ett riktigt härligt gäng! Tack för en super rolig kväll! 😀

marknaden_499x665

Ockelbomarknaden.. en riktig hemvändar helg! Här med Markus som jag ser 1 gång om året ungefär, på ockelbomarknaden..hehe 🙂 En rolig helg! (mamma smilar upp sig i bakgrunden :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *