Tosseberg

Lägret rullar på i rasande fart..

Dagarna här är fullspäckade mest hela tiden tycker jag så allt rullar på väldigt fort. Bara 3 pass kvar här nu innan hemfärd på torsdag lunch. Eller ja..imorgon blir de först morgonstyrka tidigt innan frukost och sen 2 pass som vanligt så man kan ju säga att vi har 4 pass kvar.

Idag har de körts på hårt uppför på förmiddagen. Intervaller i Tosseberg närmare bestämt. Kroppen kändes bättre idag än på racet så de var nog bra att få ett hårdare intervallpass för att väcka upp kroppen lite. Fint väder och fina vyer bjöds det på.

Långpass även på eftermiddagen så vi fick ihop full hand idag.

Men nu blir de kvällen eftersom det bli tidigt imorgon. Ska kolla in slutet av fotbollen bara. Det bjöds ju nyss på ett jäkla snyggt mål av Zlatan!
Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *