Torsby hos Emlan

Helgen i Jädraås var super bra! Jag han uträtta många ärenden, umgås med familjen, fin middag, examesfest, gräva upp och sätta ner buskar hos mackan och carro, kolla fotboll (både ute och inne), packa upp, packa ner, men även bara ha de gött!

Igår eftermiddag när jag packat väskor, rullskidor, stavar, gevär, vanliga skidor mm. så hoppade jag in i bilen och styrde ner mot Torsby. Jag har instalerat mig hemma hos Emelie i ett par dagar nu fram tills vårat läger börjar på fredag kväll. Alltid lika kul och komma hit och väldigt trevligt med tränings sällskap!

Imorse blev det ett rullskid pass på banan med skytte. De gick fint och vi hade varmt och soligt hela passet, men precis när vi klev ur bilen hemma på gården började det regna. Det öste ner sen! Snacka om flyt!

Nu ligger vi och segar i sängen och är allmänt trött, men Emelie sprang (läs haltade som en gammal gubbe.. spänst tar ut sin rätt) iväg för att sätta på kaffe så vi piggnar till innan nästa pass! Då ska springa till gymmet för att biffa till oss..
Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *