Slutspurten

Nu börjar det lida mot sitt slut här i Torsby!..

Det har varit en dag fullspäckad med träning, med det har gått bra. En skytte tävling har också genomförts. Vi har haft tjejerna mot killarna i ett antal olika tävlingar under lägret. Vi tjejer började bra och ledde med 2-0 men grabbarna hämtade upp sig bra och vann konstigt nog med 3-2 över oss. Förlorande laget skulle stå för underhållningen sista kvällen, alltså ikväll. Vi fixade en frågesport. Vi ställde olika pinsamma, konstiga, roliga, udda frågor om oss själva och deras uppgift var att gissa vilken person som stämmde in på frågan. Det blev väldigt rolig. Robert Sjöström tog hem totalsegern efter en utslagsfråga mot Blom.

Imorgon är det sista passet innan jag far hem mot Jädraås. Det blir hårda intervaller på banan med skytte. Sen kastar jag mog in i bilen hemöver för jag har en klipptid att passa på Hårsmedjan i Ocklelbo på eftermiddagen.
Sen väntar..Midsommar firande i Jädraås medsillfrukost hos moster, lottköp, fika och dans vid midsommarstången, ångloksfärd med lövade vagnar, gillat och en massa mys. Låter som en klockren midsommar helg!

IMG_0697_500x375

Vätskepaus på förmiddagspasset.. Riktigt gött väder har vi haft i stort sett hela lägret!

IMG_0702_499x665

Elin göttar sig i solen

IMG_0705_500x375

Blom hängde med på rullisarna idag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *