Race & halv start

Träningsrace igår förmiddag. Inget bra slutresultat för min del då jag bommade på TOK för mycket! Skjutresultatet blev 1+1+2+2. Riktigt sämst om jsg får säga det själv. Men jag tröstar mig med att det var det första kombpasset med hög belastning så nu kan det bara bli bättre.
Åkningen kändes okej tycker jag. Men jag kände att jag hade svårt att hitta ett högt tempo. Kändes ovan att köra hårt, jag har mest kört distanspass och halvhårda pass ett tag. Men de blev ett riktigt bra pass! AK vann trots många bom, men hon åkte som skjuten ur en kanon! Jag fick nöja mig med en 5e plats.

Eftermiddagen igår blev jobbig den med, men i armarna denna gång. Stakning 2.30h blev det. Efter 2 timmar ville mina armar, mage och rygg inte sammarbeta lika bra längre. Men jag kilade mig kvar med blicken på Elins rumpa sista halvtimmen så då gick det bra.
Imorse belv det en tur på racern med Elin, Ingela och Blom. Fast Ingela och Blom blev bara med första 30min sen tog de en annan väg för de hade kortare pass. Men Elin och jag hittade runt en fin tur och passerade faktiskt Mallorca och Brasilien efter vägen.. HAha!
Nu sitter jag med färg i håret men måste nog gå och skölja ur det nu för snart blir det skytte och minigolf. Svart blir det..men i lite drygt halva håret. Har tänkt prova på en dip dye variant så de ska i mer färger i håret sen.. Får se om de blir bra..

Fika tajm nu.. Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *