Jag klarade det!

365km och 12timmar och 20min senare så var jag i Jädraås!
Yees! Jag klarade mastodontturen på cykeln från Östersund till Jädraås. Jag rullade iväg från lägenheten i Östersund 05.45 med ett lite kyligt, men soligt väder. Solen hängde med mig hela vägen och graderna steg upp mot 17-18 grader på endel ställen. Perfektare än så kunde det inte bli.

cykel_499x665

Redo för avfärd från Östersund
Eftersom mamma och pappa sov vidare en stund till och började åka efter nån timme så var min tanke att åka på hela tiden tills de kom ikapp mig och sen äta lunch någonstans efter vägen. Så blev det också, men jag höll så pass bra fart så de kom inte ikapp mig för än jag hade rullat i ca 5.45h (utan ett enda stopp, men jag tog lite nödproviant ifarten på cykeln under tiden). Så när jag cyklat i 6h blev första stopp i lassekrog där det blev lunch dags.

förstastopp

Första stopp med lunch i Lassekrog. Även påfyllning av vätska.

1h rast och sen upp igen och iväg. Återigen sträck körning i 3.20h inna det blev en fika i Bollnäs. Började nu känna att dipperna kom lite tätare, men ändå kände jag mig oförskämt pigg!

andrastopp_500x375

Fika paus i Bollnäs.. det börjar synas att man är lite trött. Kanske inte så konstigt efter 9h 20 min på cykeln.
Efter att jag stoppat i mig lite ny energi så hoppade jag på cykel igen för att cykla de dryga 8 milen som var kvar. Nu började det bli lite mer uppför en bit och efter ca 1,5mil kom vinden rejält helt plötsligt.. var kom den ifrån liksom, och varför nu!? Jag kämpade vidare och när det var 2 mil kvar till Jädraås så blev jag kvitt vinden bara sådär..

Det var en jobbig sista bit, men OJ så skönt det var att passera Jädraås skylten och långt bort se mamma, pappa och moster stå och vinka vid infarten till huset! YEEEESS Jag kalarade det!!!

målijädraås

SJUKT NÖJD, SJUKT TRÖTT, SJUKT HUNGRIG… HÄRLIG KÄNSLA!

Kvällen igår var jag heeelt död, men idag mår jag bra. Inga krämper mer än lite små stel här och var. (Tur att pappa hjälpte mig stretcha eftersom jag inte hade krafter att ta i själv!).
Idag har jag annars hunnit med två möten och nu är jag på väg mot Järbo för att gå på Johannas examensfest. Så ajg passar på att Gratta dig Johanna här också! GRATTIS!
Annars så blir det en lugn och skön helg i Jädraås med familjen!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.