Ingen sommar än..

…i alla fall inte i Östersund. Eller i mellan åt är det soligt och fint, det börjar bli grönt på träden och gröna gräsmattor.. men vart är värmen!? Vi är redan inne i juni och tempen ligger mellan 5-10 grader (om inte lägre tidiga morgonen)! Ska inte sommarn vara på intåg denna tid!?

För träningens skulle spelar vädret mindre roll. De är rätt härligt väder att köra i. Igår var jag upp på rullskidbanan och körde ett ”ÖSK-test” (som de blev att kallas). Jag skulle köra en bestämd slinga på en viss puls. Nästa varv skulle jag sedan hålla mig inom ett högre puls span, osv så upp till intervall hastighet. Marko var där och tog laktat efter varje varv. Jag kände mig sjukt peppad igår på de passet så när jag kört sista varvet så frågade jag om jag kunde få köra ett till, men lite hårdare.. haha, kanske var det för att solen var framme som gjorde att det var så härligt att köra.

Kvällen igår fortsatte med sol så efter middagen mötte jag upp ett gäng vänner. Mycket trevlig kväll blev det!
Idag har det tränats styrka och löpning. Jag klarade mig från regnet nästan hela passet. Det ser dock inte Maratonlöparna i Stockholm ut att göra.. huua vilket rusk väder de har!! De känns rätt skönt att sitta i soffan med en kopp kaffe nu faktikst…

 

Lär bara nämna mina underbara släktingar och familj som (i regn och rusk väder!) håller på för fulla mugga med att bland annat steka kolbullar, sälja lotter, fixa fika mm. i Jädraås idag under en auktion som hålls där. De gör detta enbart för att hjälpa mig i min sattsning för att finansiera ett utomlandsläger på höjd i sommar/höst.
Ni är GULD värda!

DSCF2861_500x375

En sommar kväll för 2 år sedan.. Dessa underbara själar stöttar mig i vått och tort..(Idag gör de det i regnväder) Familjen Forsman finns dock inte med här, men är minst lika väderfulla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *