Hotell Larsson

Oj så bra jag har det hemma hos familjen Larsson!

Det tränas på för fullt här och det funkar fint tycker jag. Idag hade jag bara ett pass så då blev det en långtur på racern tillsammans med Lindström och Ted. A-laget har läger här fram tills på måndag så de var kul med lite sällskap idag då Emelie och jag inte hade samma träning. Cykel turen gick väldigt bra, bara en liten incident för Fredrik.. punka.. men de fixade han galant och efter ca 20-25 min rullade vi vidare.

Eftermiddagen hade både Emelie och jag vila så då har det bakats tårtor för fullt. Det är nämligen studentfirande här hemma imorgon för Emelies brorsa David. Nu på kvällen har vi fixat med bord, stolar och pyntning av björkar. Emelie och jag kom på en egen idé om att göra en triumfbåge av björkar bakom Davids plats. Sagt och gjort så stövlade vi ut i skogen och högg oss två björkar.. Fint blev de!
Träffade även på Emelies storebror Erik, hans tjej Sandra och deras två månader gamla tvillingar Markus och Vilma idag. Super söta!! Så nu längtar jag ännu mer till Marcus och Carro ”kläcker”.
Imorgon blir de vila med go frukost, tillpiffning och sedan studentfirande hela dagen. Sen på kvällen ansluter jag till Valbergängen för att starta vårt första läger för iår. Då blir det möte för genomgång om lägret, sen drar vi igång ordentligt på lördag morgon!
Natta nu..

bild (1)_500x375

Ute i skogen och hugger oss en björk

bild (3)

Yes där fick vi ner det vi behövde!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *