Grymma!

Tänk vad många fantastiska människor det finns! Det är ALLA ER jag vill Tacka nu!

Som jag nämde tidigare så ställde sig många ur min familj och släkt hela helgen i Jädraås och stekte kolbullar och sålde i anslutning till en auktion som hölls i Jädraås. Det fick verkligen inget höjdarväder då regnet öste ner större delen av tiden. Shit vad bra ni gjorde det!
Men nu är det alla NI som kom och handlade som jag vill säga ett stort Tack till! Och ni som betalade väldigt mycket mer än vad ni skulle, enbart för att stötta mig! Ni kan inte ana hur det värmer i hjärtat när jag fick veta detta!
Jag är otroligt tacksam för varje slant vi fick ihop. Synd att jag inte hade möjlighet att vara på plats och krama om er alla!

Med dessa pengar ska jag se till att åka iväg på ett träningsläger i sommar/höst! TACK!

 

Här är de i full gång med försäljningen. Som ni ser så var inte vädret det bästa..

IMG_0675_500x373

I morgon kommer en uppdatering om min ”lilla” resa som sker på torsdag! Yeeey som jag längtar!!

Mamma och Pappa kom upp hit ikväll också! 🙂 Mycket trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *