360 km

Nu är det nära…

Tidigt imorgon bitti bär det av hemmåt mot Jädraås. Men denna gång skiljer det sig lite mot tidigare.. Jag ska ta racer cykeln hela vägen från Östersund till Jädraås!! De ska vara ca 36mil, men tydligen var det lite vägarbete nere kring Ljusdal så de blir en liten omväg på nån mil extra. Jag har längtat super mycket efter att göra denna tripp och det ska bli riktigt kul (säger jag nu i alla fall, vi får se imorgon efter ca 20mil..haha)

Idag blev det rullskidor på förmiddagen, men det blev bara ett kort pass stakning för jag kände mig lite stel i ett knä sedan löpningen igår. (Inte det knä som jag hade problem emd ifjol). Jag var ut och test cyklade lite på eftermiddagen också efter styrkepasset och det kändes bra!
Som tur är så har jag ju mamma och pappa på plats och kommer att hänga med hela vägen i bil och agera servic personal. Så om jag skulle få problem med något har jag hjälp och lika om jag skulle börja få ont någonstans så finns alternativet att åka bil hem.. (Trots att jag helst vill ta mig hela vägen på cykeln).
Så jag hoppas allt kommer gå bra imorgon! Kul ska det bli i alla fall!
Nu blir det läggdags. Uppstigning 05.00 för intag av frukost och 05.30 är planen att börja rulla iväg hemöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *