Yrt

Träningen rullar på som smort.. Jag har tränat rätt mycke själv ett par dagar, men jag är inne i ett fint flow så även fast de regnar/blåser/är kallt/varmt/sol, ja.. you name it, så känns det somjag skulle kunna vara ute hur länge som helst. De är gött!

Men jag fick med mig ”pensionärerna” (Helena och AM) på ett längre rullskidpass här om dagen. Det var trevligt!

Annars har det inte hänt så mycket. Igår hade jag vilodag så det blev en morgon promenad medans solen var framme, för sen kom regnet så soffan blev mitt tillhål under större delen av dagen.

Dubbel pass idag igen med styrka och löpning imorse och sen ett skate pass på eftermiddagen. Tyckte det såg rätt mörkt ut på himlen när jag skulle iväg..gick in och kollade yr.no som visade lite mulet med lite sol. Men de hade yrt till det idag. Rejält med regn i början av passet, sen mulet och sen regn igen.. Men men, tur man inte är gjord av socker!
Mindre än 1 månad till planerad tid för Mackan och Carro att kläcka! Som jag längtar!! 🙂

IMG_0657_500x375

Stötte på två fåglar, kanadagäss?, under morgonpromenaden igår. Det är inte många ggr per år man ser storsjön så här stilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *