Tillbaka i Ösnd

Vi fick ihop ett par riktigt härliga träningsdagar i Stekenjokk. Många timmar skare åkning i solen, men sista dagen fick vi däremot rejäl dimma så man såg kanske 10m framförsig.. Men Johan hade GPS på klockan så jag hängde på grabbarna rätt ut i dimman. Det var riktigt kul, men lite skrämande också för OM klockan hade gått sönder så hade vi omöjligt hittat hem utan hjälp.

Väl tillbaka i Sollefteå på söndag kväll hade jag lite tur och råkade se längdlandslagsbussen glida förbi. Efter några samtal satt ajg i deras buss på väg hem mot Östersund. Så när jag klev in i lägenheten skulle egentligen länsbussen från Sollefteå till Östersund ha åkt från Sollefteå. Riktigt skönt var det att komma hem lite tidigare!

Jag vilade igår, men idag är jag tillbaka på banan. Styrka imorse och sen löpning med sällskap av Helena och Robbie. Snart blir det ett pass på skateskidorna.
Jag har varit och bytt till sommardäck på min fina damcykel också. Hämtade den nere på velorapid idag. De är alltid så himla trevlig där! Blev bjuden på kaffe och kaka, mycket gott 🙂
Ikväll ska jag iväg på födelsedagsfika hos AM som nyligen fyllt år. Det blir trevligt!

DSCN0470_500x375

Johan, jag, Kari och Maxim under en klassisk tur

DSCN0490_500x375

Heelt underbar dag med grym skare åkning! Shit vad jag njöt varje minut..!

DSCN0496_499x665

Mattias, Johan och Maxim uppe på en av topparna vi besteg detta pass.

DSCN0517_500x375

Mattias, jag, Johan och Maxim intar Stekenjokk skylten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *